Over ons

Ons verhaal

Welkom bij Zalm Partners, waar efficiëntie en klantcontact de kern vormen van alles wat wij doen.

Wij streven ernaar het webontwikkelingsproces voor jou zo soepel, begrijpelijk en vrij van onnodige complicaties mogelijk te maken.

Story Image
Story Img
Ontdek onze diensten
Arrow
Oprichters - Just & Dries

Ons verhaal begon met ons, Just en Dries, twee gedreven jonge ondernemers met een passie voor het bouwen van websites. Vanaf onze jonge jaren hebben we websites ontwikkeld voor familie, vrienden, eigen projecten en voor externe klanten. Nu, op 22 en 23-jarige leeftijd, hebben we onze krachten en passies gebundeld om Zalm Partners te starten. De positieve feedback op ons werk, samen met de zichtbare resultaten in zoekmachines, motiveerde ons om onze vaardigheden professioneel in te zetten.

Wij zijn niet alleen technisch bekwaam, maar ook zelf ondernemers. Wij begrijpen de frustraties die ontstaan bij het samenwerken met webontwikkelingsbureaus die de zakelijke context niet vatten, niet proactief meedenken, slechte communicatie voeren, en constante vertragingen veroorzaken. Deze ervaringen hebben ons aangespoord om een ander soort bureau te creëren, waar klantgerichtheid en efficiëntie de hoogste prioriteit hebben.

Vision Img
Team

Meet the team!

Team Img
Dries Dederen
Team Img
Just Goossens
Mede-oprichter
Team Img
Mathis Myklebust
Vertegenwoordiger
Toegevoegde Waarde

Waarom Zalm Partners?

Onze filosofie

Bij Zalm Partners geloven wij in het bieden van een naadloze en plezierige ervaring aan onze klanten. Wij willen dat het proces van het laten maken van een website voor jou zo eenvoudig en transparant mogelijk is, zonder je te overspoelen met technisch jargon of onnodige complexiteiten. Onze focus ligt op het echt begrijpen van jouw zakelijke behoeften en het leveren van resultaten die niet alleen voldoen aan, maar jouw verwachtingen overtreffen.

Altijd beschikbaar

Als ondernemers weten wij hoe belangrijk het is om altijd bereikbaar te zijn. Daarom staan wij bij Zalm Partners praktisch altijd voor je klaar, zelfs in het weekend. Wij zijn een team van workaholics, maar dat werkt in jouw voordeel: snelle, effectieve communicatie en een toewijding aan het zo efficiënt mogelijk opleveren van jouw project.

Samenwerken met Zalm Partners

Samenwerken met ons betekent kiezen voor een partner die echt met je meedenkt, van het concept tot de lancering. Wij zijn er trots op dat we onszelf kunnen onderscheiden door onze unieke combinatie van technische expertise, ondernemersgeest, en een onwrikbare toewijding aan klanttevredenheid.

Contact

Versterk je merk met een Zalm Partners website! Neem nu contact met ons op.