Werkwijze

Van idee tot lancering!

01
Verkennend gesprek

Doel? Kennismaking en begrip van uw zakelijke behoeften.

Wat te verwachten? Een informeel gesprek waarin we uw visie, doelen en vereisten verkennen. Geen zorgen over technisch jargon; we houden het simpel en gericht op uw bedrijf.

02
Analyse en voorstel

Doel? Een gedetailleerd plan en offerte opstellen.

Wat te verwachten? Na het verkennend gesprek analyseren we uw zakelijke case en komen we met een concreet voorstel. Dit omvat de projectomvang, tijdslijn, vereiste input van uw kant en de volgende stappen.

03
Akkoord en aanleveren materialen

Doel? Voorbereiding voor ontwikkeling.

Wat te verwachten? Zodra u akkoord gaat met het voorstel, levert u alle benodigde materialen aan. We begeleiden u door wat nodig is en hoe dit aan te leveren, om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

04
Ontwikkelingsfase

Doel? De bouw van uw website.

Wat te verwachten? We beginnen met de ontwikkeling en streven ernaar dit zo snel mogelijk te doen. Een eerste versie wordt gepresenteerd, waarna we uw feedback verzamelen.

05
Feedback en aanpassingen

Doel? Verfijning van de website.

Wat te verwachten? Met uw feedback verfijnen we de website. Dit proces omvat twee belangrijke feedbackrondes, waarna we de finale aanpassingen doorvoeren.

06
Lancering en training

Doel? Uw website live zetten en overdracht.

Wat te verwachten? Na goedkeuring zetten we de website live. We zorgen voor het opzetten van e-mailaccounts en een uitgebreide training voor uw team om de site effectief te beheren.

07
SEO en monitoring

Doel? Optimaliseren voor zoekmachines en prestatiebewaking.

Wat te verwachten? We implementeren SEO-strategieën voor een betere zichtbaarheid en monitoren de websiteprestaties om aanpassingen te maken waar nodig.

Toegevoegde Waarde

Waarom Zalm Partners?

Persoonlijke begeleiding

Wij staan klaar om elke vraag te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Een persoonlijke aanpak staat centraal. We zijn praktisch altijd beschikbaar; dankzij ons team van workaholics bent u verzekerd van continue ondersteuning.

Efficiëntie en Snelheid

Wij begrijpen uit eigen ervaring hoe processen bij webontwikkeling soms kunnen slepen. Daarom streven wij ernaar uw site zo efficiënt en snel mogelijk op te leveren. Wij denken mee, communiceren snel en implementeren nog sneller. Ons doel is om het proces zo gestroomlijnd en vrij van gedoe te maken, waardoor u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf

Performance en Cybersecurity

Wij garanderen een snelle, responsieve en veilige website voor een optimale gebruikerservaring. Onze prioriteit is niet alleen het bouwen van een esthetisch aantrekkelijke website maar ook het waarborgen van de veiligheid en snelheid.